Ensimmäinen kesäpäivä Rillingissä

Tänään on viimeinkin se päivä, kun Rillinki taas aukeaa. Tänään on myös sellainen ilta, että Remissions soittaa tuolla Maanalaisessa. Jotenkin oli tutun kuuloinen systeemi ja muistukin sitten mieleen, että oon kirjoittanut itteasiassa aiemmin Aikuisblogiin jutun täysin samoilla spekseillä, eli eka päivä Rillingissä ja ilta päätty Remissionsin keikkaan Maanalaisessa (https://petenaikuisblogi.blogspot.com/2017/05/ensimmainen-kesapaiva-rillingissa.html)! Kokeillaas nyt tehdä tästä sitten tämmönen tähän päivään päivitetty versio.

Tuun tässä viiden aikoihin Rillinkiin. Paras ystäväni, naapurini ja yks Tampereen parhaan näköisistä miehistä, Jane, istuu jo pöydässä. Jane on ollut tän vuoden ensimmäinen asiakas Rillingissä! Tiskin takanakin on tuttu naama, Pia, tilaan tämmösen Nordicin Enigma IPA:n, 6,2%.

Bönthö


Istun pöytään ja Jane lähtee samantien meneen. Naisiin. On tässä sit toi Vastavirran Anna onneks kans. Anna on ollu hakee fillaria huollosta ja bongannu Janen tästä aiemmin. Ihan ok bisseä tää Enigma! Ilma on vähän kolea, mutta bisse onneks jeesaa vähäsen. Annan joku serkku sattuu randomilla paikalle. Noi suunnittelee jotain reissua johkin virolaisille rivitanssifestareille, itse juon kaljaa. Tää meidän pöytä keikkuu silleen ärsyttävästi. Typerä pöytä. Päätän vetäistä röökin.

Annan serkku juo proseccoa. Todella hämmentävää, ottaen huomioon, että aikaisemmassakin raportissa seuraavana käsiteltävänä asiana oli prosecco. Silloin prosecco-poikana vaan oli Kaulaanpuukottaja-Turo. Historia toistaa hämmentävästi itseään. Toi Enigma oli ihan hyvää, haen toisen. Prosecco-lasista on jotenkin mystisesti piirtynyt pöytään kullin kuva.


Kullin kuva


Kylmä meinaa tulla tässä, joten pitää vaihtaa maisemaa Alanyaan, jossa voi luottaa siihen, että lämmöt on täysillä kesät talvet. Alanyassa on hyvät musat niinkun aina, puhutaan Annan kans hammaslääkäreistä. Jane tulee kans takasin.

Jane: Itseänikin harmitti keikkaava pöytä. Enigma ei kyllä varsinaisesti erottunut mitenkään edukseen muista IPOista.

Alanyassa soi kyl tosi hyvä musa. Tänne tulee Lukas. Tänne tulee Bussi-Äijä. Tännehän tulee kaikki! Tää on kyl hyvä kapakka. Lukas on mun uus kaveri, mutta tuli melkein ikävä, kun se on ollu jossain nyt. Missähän se on ollu?

Lukas: Olin vittu 2 vko faijalla Mäntsälässä (se on mielessä), ainoot plussat oli mammakisu, ruoka (koska ilmasta) ja se et sielt pääs pois.

Karhu maistuu, mukava lämpötila täällä, Bussi-Äijä kertoo juttuja, kaikilla on mukavaa. Alanya on kyllä paras baari! Dartsia tekis mieli pelata. Kellokin on ruvennut yhtäkkiä kulkemaan normaalia vauhtiaan. Jonkun tunnin päästä pitäisi mennä Maanalaiseen kattelemaan bändejä.

Nyt pelataan dartsia, mää, Jane ja ja baarin toinen omistajaukko, ihana Bezko. Pelimuoto on Shanghai. Shanghai on tämmönen peli, seitsemän kierrosta, kolme tikkaa tietty. Ekana pitää osua ykköseen, sit kun on osunut, saa yrittää kakkosta ja sit kolmosta ja niin edelleen. Tuplista saa tuplapisteet, triploista triplat ja seittemän kierroksen jälkeen kellä on eniten pisteitä voittaa. Bezko voittaa, niinkun aina, Jane aika lähellä kakkosena ja minä häviin niinkun aina. Hauska peli!

Jane


Ehkä Reeta?: Sillä elämä on seikkailusta suurin, jos siihen [sutattua tekstiä] JOKA ELÄÄ uskaltaa. Peten seuras baaris, ja uskon jopa ufoihin. Tosi kiva ilta, käytiin jopa taidenäyttelyssä.

Noniin, kaikki rupee oleen ihan päissään täällä. Varmaan parempi lähtee meneen täältä. Joku ilosen näkönen mies on nyt käyny kaks kertaa samaan aikaan mun kans tiskillä tilaan Depeche Modea soimaan. Ite pyysin nyt kahvia ja köyhän miehen Depeche Modea, eli Kyre & Duunareitten Pub 55 -biisin, mikä löytyy nykyään Spotifysta. Tässä biisissä on kyl kaikkien aikojen paras rap-kohta missään, toi "viisvitoseen taas tallataan, pari sikspäkkii on alla vaaaan..." jne. Lisää kahvia ja alkais olla valmis Maanalaiseen.

Horoskooppimuija Joanna selittää jotain horoskoopeista. Ja ehkä kirjoittaa itsestään kolmannessa persoonassa?

Joanna?: Joanna on iloinen nähdessään ystäviä työpäivän jälkeen ja ajoi koulussa traktoria! Joanna on myös iloinen, kun mykkä ihminen alkoi jälleen puhua.

Pääsin Maanalaseen, siellä soitti tommonen jyväskyläläinen bändi The Rats Will Feast, oli kyllä hyvä. Nuoria poikia ehkä. Ihan kamalaa muuten oli kaljan ostaminen täällä. Koitin ostaa coolisti jonkun halvan näkösen bissen tosta. Tai kaljahanan etiketti oli halvan näkönen. 9 vitun euroa, moro. No, ilmanen keikka, eli tavallaan 3 euroa jaettuna per bändi. Seuraavaks kyllä se hyvä Paleskin. Simosta voi vähän maksaakin. Joku on piirtänyt.



Juho: Näköjään O'Haras on muuttunut Maanalaiseksi, mutta Big Tits on ja pysyy. Olikohan Eino Leinolla yhtä vaikeaa kirjoittaa blogeja? Ehkä hän kyseli Jean Sibeliukselta, että mitä helvettiä tähän voisi kirjoittaa? 
Mikään ei ole muuttunut! [En ymmärrä mitä tässä lukee], [jotain] utareet, [jotain], niin akat pysyy hiljaa. Brotherhood!

Täälläkin oli kaikki. Oli Jannee, oli Suikkasta, niin siis kaikki, Tomikin. Tomi on kirjottanut tämmöstä.

Tomi: Eka bändi ärsyttävää rimpuilua, toka hyvää college-housu HC:ta, mutta näin takarivistä: en mitään. Aiemmin päiväl Ilves voitti Lahen. Puheena oli myös No Hope For The Kids, Skitkids ja No Kids. Friman lupas hypätä youth crew -hypyn. Jannella oli kans The Get Up Kids -paita. Hemmetti niitä lapsia. Ei pääse vapaa-ajallakaan eroon.

Ja se oli semmonen ilta. Ei pöllömpi aloitus kesälle. Nähään, vittu!

Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Arkistojen aarteita #1: Punk Rock Holiday 2013 -Osa 1

Hämeenlinna Loco kalja (joka ei ole kalja) taste test Bönthöö Bönthöö ukon kans 4.5.2019