Tipaton tammikuu 2019

Joo. Tipaton tammikuu siis. Mikäs siinä, rahatkin on loppu ja joulupyhien, uudenvuoden aattojen sun muiden jälkeen ei heti tee mieli edes dokata, niin ajattelin, että kokeillaanpas tämmöistä taas. Aloitin vuoden tekemällä tommoisen kaalipizzan. Tai en tehnyt pizzaa itse, se oli Etelän Kebabista yöllä haettu Margarita, josta oli syöty puolet. Paistoin siihen kaalia päälle.


En tainnut tehdä koko viikolla oikein mitään. Tai kävin töissä ja makasin kotona sohvalla. Aloitin katsomaan Netflixistä Ozark-sarjaa, joka oli jotenkin katseltava vielä alkuviikon krapulassa, koska krapulassa kestää tuommoista hömppää jostain syystä paremmin. Loppuviikkoa kohti sarja rupesi ärsyttämään aika paljon. Söin viikonloppuun asti pizzasta ylitse jäänyttä kaalia ja spagettia. Torstaina olo oli helpottanut sen verran, että jaksoi alkaa pelaamaan videopelejä. Voitin yhden pelin PUBGia. Se oli viikon kohokohta.

Perjantaina en tainnut tehdä mitään. Tai siis pelasin vaan. Pelit meni huonosti. Oli helvetin tylsää. Lauantaiaamuna siivosin, kävin saunassa ja kaupassa. Lauantain kohokohta oli ehkä se kun kävelin huvikseni punaisia päin ja pelasin kaupassa muutaman euron pelikoneeseen ja hävisin. Kotiin tullessa olin hetken tyytyväinen, kun siellä oli siistiä, mutta sitten ei ollutkaan loppupäiväksi tekemistä. Pelasin yöhön asti videopelejä ja kävin noin puolen tunnin välein röökillä. Niin no kahvia tais mennä kanssa aika paljon. Sunnuntaina jatkoin pelaamista ja katselin Ozarkin ekan kauden loppuun. Tässä vaiheessa toi sarja oli ruvennut vituttamaan jo aika paljon.

Tammikuun toisellakaan viikolla en tehnyt oikein mitään. Kävin töissä, ja kotona makasin sitten sohvalla ja pelasin. Kattelin Ozarkin kakkoskautta nyt silleen 15 minuutin pätkissä muutaman kerran päivässä, että sitä jakso. Tein viikon aikana kaks annosta pinaattimössöä, joka riitti koko viikoksi. Enää ei tietty ollut krapulaa. Työviikot on ihmeellisiä silloin kun ei oo viikonloppuna tehnyt mitään. Tuntuu, että yksittäiset päivät menee paljon nopeammin kuin yleensä, mutta silti viikko itsessään tuntuu paljon pidemmältä kuin osiensa summa. Torstaina teki ihan hitosti mieli baariin, mutta en mennyt. Töissäkään ei ollut oikein mitään tekemistä koko viikkona, joten tuli istuttua vaan suurin osa ajasta koneen ääressä ja kun kotona tuli vaan maattua, niin silmät, niskat ja alaselkä oli ihan hemmetin kipeet jo tässä ennen viikonloppua

Kävin perjantaina varmuuden vuoks ostamassa viikonlopun eväät, ettei tarvis lauantaina lähteä kaupungille houkutusten keskelle pilaamaan edgeä. Hain Anttilan kaupasta paketin Vegemin seitankebabbia ja jotain suolakurkkuja ja salaattihommia. Perjantain söin vielä viimesiä pinaattimössöjä ja en tehnyt mitään, tai pelasin.

Nukuin yön jotenkin ihan paskasti ja lauantaiaamuna kävin taas saunassa ja tein aamupalaksi seitania riisillä. Toi vebabbi on kyllä ihan hemmetin hyvää! Piti jossain vaiheessa lähtee lähikauppaan, kun Rizlat oli loppumassa. Ostinkin samalla yhden donitsin ja pari alkoholitonta kaljaa läpällä. Donitsi oli yllättävän hyvää ja kuohkeaa, vaikka se näytti kaupan vitriinissä jotenkin lähmäseltä. Pelasin taas ja sit kattelin Life-leffan ja tein lisää seitania. Otin ruokajuomaksi ton Koffin Crisp alkoholittoman bönthön. Se oli ihan ok 2/5 ruokajuomana, mutta vähän jäi yli ja pelkiltään oli kyllä aika paskaa.

Pelasin lisää ja illalla sit kattelin vielä sen Coenien uuden länkkärihomman Netflixistä, tein lisää seitania ja otin nyt juomaksi ton Koffin saman sarjan tumman lagerin. Toi "tumma lager" olikin sitten aivan vihoviimeistä paskaa, maistu jollekin väljähtäneelle limsalle. Tajusin onneksi, ettei sitä ole pakko juoda ja kaadoin puolet lavuaariin. Katoin leffan jälkeen kelloa ja se oli vasta jotain yhdeksän. Ajattelin ensimmäistä kertaa elämässäni, IKINÄ, että onpa saatana pitkä viikonloppu, että loppuis nyt jo. Että pääsis elämässään eteenpäin. Olin juonut kahvia niin paljon parin päivän sisään, että tärisin aina pannun loppuessa kuin mikäkin nisti.

Sunnuntaina kävin ostamassa kaupasta kaalia ja tein muutamaks päiväks kaalimössöä. Taas en tehnyt muuta kuin pelasin, mutta sentään nyt sai pari pelikaveria linjoille. Ei huvittanut kuitenkaan sunnuntaiyönä mennä nukkumaan, niin valvoin sitten huvikseni liian myöhään.

Olin jo niin mökkihöperö maanantaina, että olin tavallaan helpottunut kun töissä oli edes joitain ihmisiä kenen kanssa puhua, vaikka ei noiden kanssa mitään keskustelua kyllä saa aikaan. Päivä meni yllättävän nopeasti ja pääsin taas kotiin tekemään ei-mitään. Joskus yhden aikaan yöllä, kun piti mennä nukkumaan, päätinkin, että nyt olisi hyvä aika editoida elämäni ensimmäinen tämmöinen väkivaltapelivideo. Vähän alkaa päässä vissiin viirata jo. Tän nimeksi tuli Vihaan autoilijoita.



Kattellessani tätä luomustani siinä keskellä maanantaiyötä, tajusin, ettei tämä ole mitään elämää. Ennen viikonloppua en ole aikeissa tehdä mitään, ellei jotain ihmeellistä tapahdu, joten taidan lopettaa päivittämisen tähän. Ehkä se Ozarkin kakkoskausi pitää sinnitellä loppuun, niin pääsee siitä eroon.  Kai tähän voi sitten laittaa updaten myöhemmin, jos jotain jännittävää sattuisi tapahtumaan. Epäilen kyllä suuresti. Tähän päättyy siis tipaton tammikuu -raportointi, koska viimeistään lauantaina 19. päivä alan kyllä taas ryyppäämään, se on varma!



Kommentit

Tämän blogin suosituimmat tekstit

Hämeenlinna Loco kalja (joka ei ole kalja) taste test Bönthöö Bönthöö ukon kans 4.5.2019

Arkistojen aarteita #1: Punk Rock Holiday 2013 -Osa 1